7 Leuke Drone Filmpjes In De Media

In de media zien we drones steeds vaker terug. Grote tech blogs zoals The Verge besteden veel aandacht aan het onderwerp en dat levert mooie beelden op. In Nederland zien we drones steeds vaker terug komen in programma’s zoals De Wereld Draait Door. Wij hebben een lijstje gemaakt van interessante drone documentaires, reportages en interviews op het web. Veel kijkplezier!

De bekende DJ Deadmau5 is een grote drone fan. In dit filmpje laat hij zijn collectie zien en… schiet hij er eentje uit de lucht!

De echte drone fans kennen dit model natuurlijk al, maar leuk om de DJI Inspire One in actie te zien. Na het kijken van het filmpje begrijp je waarom de DJI Inspire One ‘the most amazing drone’ wordt genoemd.

Racen met drones, ja dat kan! FPV drones maken het mogelijk om met een bril live beelden te kijken terwijl je racet. Niet zonder risico, maar wel spannend. Hoe het racen precies in z’n werk gaat zie je in onderstaand filmpje:

Alexander Klöpping introduceert de drone bij De Wereld Draait Door. Het vliegen met een drone gaat hem echter nog niet zo goed af. Het interview vond plaats in 2010, dus we hopen maar dat Alexander inmiddels een beetje heeft geoefend.

Nogmaals Alexander Klöpping, dit keer in DWDD University. Alexander gaat op bezoek bij Chris Anderson van het bedrijf 3D Robotics. Chris Anderson geeft zijn visie op hoe de toekomst zal veranderen door drones.

Een langere documentaire die de positieve en negatieve toepassingen van drones belicht. Ook worden een aantal professionele drone modellen getest.

De ambulance drone kan in de toekomst levens redden. In DWDD geeft de bedenker van de ambulance drone, de 23-jarige Alec Momont, een uitleg hoe dit idee tot stand kwam en hoe het op een verantwoorde manier toegepast kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *