Beste drones

Natuurlijk testen wij zelf uitgebreid alle drones die we aanbieden op DroneMan.nl. Zo ben je er van verzekerd dat je bij ons een drone koopt van kwaliteit.

Parrot Bebop

Op het moment springt er een drone met kop en schouders bovenuit. Dat is de Parrot Bebop. Deze drone is qua prijs/kwaliteit verhouding veruit de beste drone op dit moment. De Bebop is compact en weegt maar 400 gram. In dit lichte en compacte model vind je een geweldige Full HD 1080p – 14 megapixel fisheye camera, die ook nog eens een volledig gestabiliseerd beeld levert. Hier maak je professionele foto’s en videobeelden mee.

Qua besturing heeft Parrot het simpeler gemaakt dan ooit. Deze drone stijgt automatisch op en land ook weer volledig automatisch met een simpele druk op de knop. De hoogte meter en GPS functie zorgen ervoor dat de drone netjes op zijn plek blijft hangen als je de besturing even loslaat. Dit geeft ruimte om wat mooie plaatjes te schieten in de lucht.

Successful Feeling replikarolex.pl click over here now imitacionrelojes, find out replicafalsa.es Wiht 60% Discount replikklockor, On The Official Website fake watches this page fake rolex for sale, 24 Hours Online replica aaa a knockout post click for source, my company havereplica get redirected here additional reading Check This Out With Swiss Eta Movement.

Het enige nadeel van de Parrot Bebop is de vluchttijd. Met een volle accu vlieg je ongeveer 10 minuten. Maar voor een paar tientjes koop je er een 2e accu bij zodat je langer kunt vliegen.

Parrot Bebop

Parrot Bebop Drone