Drone bedrukken of bestickeren

Bedrukt-DroneMan
Bent u op zoek naar een modern en leuk cadeau voor zakenrelaties of eigen personeel? Of juist op zoek naar een originele reclame actie voor een conferentie? Bij DroneMan.nl kunt u snel drones laten bedrukken met een eigen logo en tekst!

Een drone met logo hoeft helemaal niet duur te zijn, en al helemaal niet als u deze afneemt in grotere hoeveelheden. Bent u nieuwsgierig naar de modellen die wij voor u kunnen bedrukken en naar de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

pandDroneMan
Steiger 23
6581KZ Malden (Gelderland)
Nederland

Tel: (020) 893 4113
Mail: info [at] droneman.nl

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om u van meer informatie te voorzien.

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wij bedrukken onder andere drones voor


Zakenrelaties

Drones worden steeds vaker als cadeau gegeven aan zakenrelaties. Als u een drone door ons laat bedrukken voor uw bedrijf, is dit een uniek cadeau die uw relaties niet snel zullen vergeten. Wanneer men besluit om er mee te gaan vliegen, is dit ook nog eens positieve reclame voor uw bedrijf.

Reclamedoeleinden

Een bedrukte drone kan ook worden ingezet als reclame actie of originele reclamestunt. U kunt zelf beelden maken met de drone om te gebruiken voor uw bedrijfswebsite, of een drone weggeven met een win-actie via social media. De mogelijkheden om een drone met bedrijfslogo te gebruiken voor reclamedoeleinden zijn natuurlijk eindeloos. Wij denken graag met u mee!

Personeel

Een drone met bedrijfslogo is een origineel cadeau voor het eigen personeel. U kunt de drone bijvoorbeeld in een kerstpakket stoppen of uitdelen tijdens een personeelsfeest- of borrel. U boekt hier gegarandeerd succes mee!

Laat uw drone bedrukken door een specialist


Bedrukking

Niet alle drones zijn geschikt om te worden bedrukt. De dronemodellen die dat wel zijn worden voorzien van een speciaal kapje. Op dit kapje is er plaats voor een logo met (of zonder) tekst. De grootte van het logo en de ruimte voor de tekst is afhankelijk van het type drone dat bedrukt wordt.

Kosten en levering

Bedrukte drones hebben over het algemeen een levertijd tussen de twee á drie weken. De exacte levertijd hangt af van meerdere factoren zoals de grote van de bestelling en het type drone dat u wilt bestellen. Bij het maken van de offerte krijgt u de verwachte levertijd van ons te horen. Het is alleen mogelijk om een drone te laten voorzien van een logo en tekst voor bedrijven die er meerdere in een keer afnemen. De drones worden dan tegen gereduceerd tarief geleverd. De kosten voor het bedrukken en bestickeren worden bij het gereduceerde tarief opgeteld.

Voorbeeld

Het is onder andere mogelijk om de WLToys V676 te laten bedrukken. Wij hebben hier speciale witte kapjes voor. Op dit kapje is er voldoende ruimte voor een bedrijfslogo met een tekst erbij.