Een drone of VR bril bedrukken?

VR brillen zijn tegenwoordig zeer gewilde gadgets. Met zo’n bril kunt u even ontsnappen aan de werkelijkheid. Loop rond in New York of waan je in een dierentuin. Met een VR bril kan het allemaal.

Als u op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau, dan is een VR bril met opdruk wellicht iets voor u. Het laten bedrukken van een VR bril kan al tegen een zeer betaalbare prijs bij onze collega’s van VRMan.nl.a

Maak de bril 100% uniek met een bedrijfslogo of zelfgekozen opdruk en verras klanten, relaties of werknemers van uw bedrijf of organisatie.

De levertijd bedraagt slechts enkele weken. Lang wachten op een uniek bedrukte VR bril is dus niet nodig. Wellicht bent u benieuwd naar de kwaliteit van de bedrukking. VRMan maakt gebruik van de nieuwste Google cardboard versie. Deze brillen zijn van karton en kunnen in een handomdraai in elkaar worden gezet.

Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om een smartphone in de bril te plaatsen. Groot voordeel is dat bijna elk type smartphone in de VR bril past. Het is dan ook het perfecte cadeau voor 2017. De bedrukking zelf vindt plaats in een zelfgekozen tekst, in full colour. De bedrukking zorgt voor een frisse en moderne uitstraling die veel mensen zal verassen.

Naast VR brillen kunt u ook drones laten bedrukken. Een drone met unieke tekst of logo is natuurlijk ook een prachtig cadeau. De tekst die op de drone gedrukt wordt kunt u helemaal zelf bepalen. Ook voor het bedrukken van een drone geldt hetzelfde als voor een VR bril bedrukking. Wilt u meer informatie over het bedrukken van een drone of VR bril? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via een van onderstaande pagina’s:

https://www.vrman.nl/een-vr-bril-bedrukken-met-logo

https://www.droneman.nl/drone-bedrukken-of-bestickeren/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *