Garantie & Retourbeleid

Algemene Voorwaarden

Download of lees hier onze algemene voorwaarden in PDF formaat.

Retourbeleid

Bij DroneMan.nl heb je het recht om je product te retourneren. We hebben een duidelijk retourbeleid voor jou opgesteld.

Producten waarvan de verpakking niet is geopend, kunnen zonder problemen geretourneerd worden binnen 14 dagen. Graag ontvangen wij per email de reden van de retournering.

Producten moeten altijd in de originele verpakking, ongebruikt, compleet en onbeschadigd teruggezonden worden.

Producten die onvoldoende of ongefrankeerd zijn, worden niet door DroneMan.nl aanvaard.

Het retourneren van het product (inclusief kosten voor vervoer en verzekering), zijn voor rekening van de koper.

Garantie

Wij testen iedere drone voor het verzenden. De motoren en propellers worden gecontroleerd en er wordt gekeken of er geen defecten zijn. Zo weten we zeker dat jij jouw drone in topconditie ontvangt. Mocht je toch een niet goed functionerende drone hebben ontvangen dan dien je dit binnen 5 dagen na besteldatum te melden. 5 dagen is lang genoeg om je drone zowel binnen als buiten testen en eventuele defecten te constateren. Meldingen die later dan 5 dagen worden gedaan kunnen we niet in behandeling nemen.

Alhoewel onze drones veel kunnen hebben is de kans dat er iets kapot gaat na een vlucht of crash altijd even groot. Besef dit voordat je een drone koopt en voordat je je eerste vlucht maakt. We kunnen geen garantie geven op een product dat gebruikt is en schade heeft opgelopen anders dan transportschade.

Wanneer DroneMan.nl concludeert dat gebreken niet te wijten zijn aan de koper, kan het product worden vervangen, of gerepareerd worden. Als dit het geval is zijn de transportkosten voor rekening van DroneMan.nl. Tenzij anders, zijn reparatie en technische dienst kosten voor rekening van de koper.

Op-maat geleverde producten, die speciaal zijn besteld voor de koper, kunnen niet worden geretourneerd of geannuleerd.