Goedkope drone kopen met camera

Goedkope drone kopen met camera

Vliegen door de lucht en stunten met een drone is natuurlijk erg leuk, maar nog leuker is het om vette beelden vanuit de lucht te maken. Je beslist zelf waar jouw drone naartoe vliegt en waar je beelden van wilt maken. Wil je bijvoorbeeld een gave selfie vanuit de lucht maken of een mooi natuurgebied van boven filmen? Dat is mogelijk met een drone met camera. Je kunt dit soort drones kopen in verschillende prijsklassen. Wij hebben een aantal zeer goede drones met camera op een rij gezet, van goedkoop naar duur. Dit betekent overigens niet dat de goedkoopste drone slecht is. Je zal echt verstelt staan van de kwaliteit die de goedkopere camera drones hebben te bieden!

Drone met camera

De populairste drones hebben vrijwel allemaal een ingebouwde camera. Ook zijn er drones waar je zelf een camera naar keuze kunt plaatsen. Dit soort drones vallen vaak wel in een hogere prijsklasse. Met een camera drone kun je filmen en foto’s maken vanuit de lucht. Je ziet filmpjes gemaakt door drones steeds vaker verschijnen op videowebsites zoals YouTube en Vimeo. Fabrikanten bouwen allerlei soorten camera’s in hun drones. Let daarom goed op de specificaties als je een drone wilt gaan kopen. De onderstaande drones zijn zeer geschikt als

Hubsan X4

Bij ons is de kleine Hubsan X4 één van de grote favorieten. Dit is een van de goedkoopste drones, met daarin een camera van hoge kwaliteit, van dit moment. De X4 met camera is erg snel, heeft LED-verlichting voor als je in het donker wilt vliegen en laat zich makkelijk besturen. De camera maakt beelden op 720p. De Hubsan X4 is het goedkoopste model uit de lijst, maar doet zeker niet onder voor de meeste andere drones

JJRC H12C

Voor iets meer geld dan de Hubsan X4, kun je de geweldige JJRC H12C kopen. Deze drone is uitgerust met een aantal gave functies, zoals de Headless mode en Return Mode. Dankzij de eerste modus hoef je, tijdens het vliegen, niet meer op te letten waar de voor- of achterkant zich bevindt. Dankzij de Return Mode vliegt de drone, met een simpele druk op de knop, weer naar jou toe. De JJRC H12C is uitgerust met een 5 megapixels camera en maakt beelden op 720p.

 

Syma X8C

Het bedrijf Syma maakt al jaren drones van hoge kwaliteit. De X8C versie is een van de populairste modellen van dit bedrijf. De drone heeft speciale bescherming om de propellers heen, waardoor dit een zeer geschikte drone voor zowel gevorderden als beginners is. De drone heeft een ingebouwde 2 megapixels camera en maakt beelden op 720p. Vlieg je de drone stuk? Dan kun je deze makkelijk zelf repareren met goedkope reserveonderdelen.

Parrot AR Drone 2.0

Parrot heeft met de AR Drone serie goud in handen. Deze drones komen steevast in de lijstjes met bestverkochte drones voor. De AR Drone 2.0 is een verbeterde versie van de succesvolle 1.0 drone. Voornamelijk de kwaliteit van de camera is enorm vooruit gegaan. Je maakt video’s op HD formaat op 720p met 30 frames per seconde.

Lily drone

’s Werelds eerste drone die je gewoon in de lucht kan gooien, zonder je druk te maken over de besturing. De Lily drone komt in 2016 op de markt in Nederland. Nadat je Lily in de lucht hebt gegooid, volgt deze jou. Natuurlijk kun je veel instellingen, zoals de afstand en hoeveelheid foto’s of lengte video, gewoon zelf nog instellen.

Lily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *